< Emporio Armani Renato 43 mm. Sort Herreur AR2434 købes hos Urentusiasten

Emporio Armani Renato 43 mm. Sort Herreur AR2434

1.185,00 DKK

Renato er med sin rustikke lænke en vaskeægte klassiker inden for moderne herreure. Lænke og hardware i sølv kombineres her med en sort urskive, og dermed får du et elegant og stilrent ur, der kan styles på utallige forskellige måder. Hvad end du skal til forretningsmøde, til festmiddag eller på familietur, passer uret perfekt til lejligheden.

Urskiven byder på kronograf og datovisning samt en roligt tikkende sekundviser. Visere og indeksstreger er i sølv, og det øverste af urskiven er naturligvis prydet af det kendte og elskede Armani-logo. Du får altså her et ur, der på én gang både er enkelt og detaljerigt.

Renato er vandtæt ned til 5 ATM, hvilket vil sige, at du kan beholde uret på, når du går i bad eller svømmer en tur. Glasset er brudsikkert, og du får således et særdeles holdbart ur, når du vælger netop denne model.

Ikke på lager

 • 2 års garanti
 • Prismatch
 • Sikker betaling
 • God service
 • Fri fragt
 • Hurtig levering
 • 100 dages fortrydelsesret
Varenummer AR2434 Kategorier , , ,

Emporio Armani AR2434


Emporio Armani er en stor Italiensk modegigant, med hovedkvarter i Milano. Armani blev stiftet af  Giorgio Armani for 45 år siden. Giorgi Armani startede sin designer karriere ved at være vinduesdekoratør i et stormagasin, hvor han derefter blev sælger i en herretøjsforretning. Han blev senere designer i et andet tøj firma, for til sidst at starte sit eget mærke.
Emporio Armani startede med kun at producere tøj, men er sidenhen gået over til at producere ure og smykker. Når du køber et Armani ur, så er du sikret den samme høje kvalitet, som når du køber deres tøj.
Hvis du gerne vil vide mere om Armani ure, så kan du læse meget mere på deres egen hjemmeside.

Når du handler hos Ur|Entusiasten

Når du køber dit Emporio Armani AR2434 hos Ur|Entusiasten, så modtager du uret i original emballage, og 2 års reklamationsret.  Vi har fri fragt på alle vores ure, og gør selvfølgelig dit ur klar til afsendelse allerede samme dag, som du bestiller det.
Skulle du mod forventnig fortryde dit køb, så kan du uden problemer sende dit ur retur til os. Du skal dog være opmærksom på at uret skal være ubrugt. Uret må selvfølgelig gerne være prøvet på ligesom i en butik, men ikke brugt så meget, så uret har fået brugssakade.
Hvis du har yderliger spørgmål, så kan du altid læse mere om vores handelsbetingelser her. Du er også meget velkommen til at tage kontakt til os her.

Prisgaranti

Hvis du mod forventning har fundet et af vores ure billigere på en anden dansk Webshop, så matcher vi selvfølgelig prisen. Når vi laver prisgaranti tager vi ikke højde for fragt. Det vil sige, hvis vi prismatcher et ur som er uden fragt, så tilbyder vi både prismatch og gratis fragt som en del af servicen.

Varenummer

Urværk

Visning

Diameter

Farve

Materiale

Datovisning

Du kunne også være interesseret i...

 • Tilbehør

  Lænkeværktøj

  39,00 DKK Tilføj til kurv
 • Emporio Armani

  Emporio Armani Renato AR2448

  1.239,00 DKK Tilføj til kurv
Scroll til toppen

Bliv opdateret på vores nyeste brands og få -5% rabat på din næste ordre.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.