< Herreure ure til den stil bevidste mand - Urentusiasten.dk
Envato Elements: elements-PLCZY2R.jpg

Herreure

Ure til mænd

Er du på udkig efter et flot herreur? Vil du gerne have kvalitet og lækkert design, men ønsker samtidig at få dit nye ur til mænd til en god pris? Så er du landet det helt rigtige sted.

Her hos Urentusiasten har vi en mission om at gøre det muligt for så mange som overhovedet muligt at få fingrene i et elegant designerur til en skarp pris. Derfor prismatcher vi to gange dagligt, så vi altid er sikre på at være de absolut billigste på markedet.

Du finder i vores sortiment af herreure ure fra mange forskellige brands og i mange forskellige stilarter. Uanset dine personlige præferencer kan du derfor helt sikkert også finde et billigt herreur her hos Urentusiasten, som falder i netop din smag.

Tag et kig på sortimentet her nedenfor, eller læs mere om vores sortiment af billige ure til mænd nederst på siden.

Sølv- og guldure til mænd

Når du skal udvælge det perfekte herreur, kan du passende starte med at afgøre, om du er på udkig efter et sølv- eller guldur til mænd. Har du i forvejen andre smykker til mænd, kan du med fordel overveje at købe et billigt herreur her hos os, som er fremstillet i samme materiale som dine andre smykker. På den måde bliver der skabt en rød tråd i dit look.

Guldure til herrer kan naturligvis benyttes sammen med smykker i sølv lige så vel, som sølvure til mænd kan benyttes sammen med guldsmykker. Er du i tvivl om, om du foretrækker det ene eller det andet materiale, kan det imidlertid give mening at indskrænke søgningen ved at kigge på, hvilket materiale dine andre smykker er fremstillet i.

Hvor iøjnefaldende skal dit ur være?

I vores sortiment af ure til mænd finder du ure i mange forskellige design. Om du er på udkig efter et elegant og klassisk herreur, der ikke tiltrækker sig en masse opmærksomhed, eller du søger et armbåndsur til herrer, der med garanti vil høste blikke, kan du finde et billigt herreur her hos os, som falder i din smag.

Går du efter et armbåndsur til mænd, der mestendels skal tjene et praktisk formål, kan du for eksempel overveje et mindre herreur med læderrem. Er urskiven ensfarvet og minimalistisk i sit design, kan du få glæde af uret igen og igen, og du kan benytte det til ethvert outfit. Vælger du omvendt et ekstravagant og stort guldur til herrer, vil du opleve, at det tiltrækker sig en del mere opmærksomhed og spiller en større rolle i forhold til, hvordan dit look tager sig ud som helhed.

I sortimentet af billige herreure hos Urentusiasten finder du armbåndsure til mænd i mange forskellige design. Om du foretrækker det afdæmpede og klassiske, eller du søger et fedt herreur, der skriger på opmærksomhed, finder du et herrearmbåndsur her på siden, som er perfekt for netop dig.

Hvilken rem skal dit ur til mænd have?

Når du vælger mandeur, skal du naturligvis forholde dig til, hvilken type rem uret skal have. De mest udbredte løsninger inden for urremme er lænkeremmen og læderremmen. Herudover finder du ofte billige herreure med meshlænkeremme og med NATO-remme – altså stofremme – her hos Urentusiasten.

Et ur med læderrem går du ganske enkelt ikke galt i byen med. Dog skal du være opmærksom på, at en læderrem kræver en smule vedligeholdelse, da læderet kan risikere at tørre ud. Køber du et herreur med læderrem, skal du altså være indstillet på, at remmen skal have noget kærlighed indimellem.

Den klassiske lænkerem er, ligesom læderremmen, et sikkert valg. Et herreur med stållænke kan bruges til vitterligt ethvert outfit, og så er stållænken nem at holde ren, da denne blot kan renses i vand.

En NATO-rem giver gerne ure til mænd et lidt mere sporty udtryk, end de andre typer remme gør. Remmen i stofmateriale er typisk nem at skifte ud, så du for eksempel kan skifte mellem remme i forskellige farver. Samtidig er NATO-remme nemme at holde rene, da de kan tåle at blive vasket.

Sporty og elegante ure – og alt derimellem

I vores udvalg af billige ure til mænd finder du helt klassiske, elegante designerure, der byder på et stilrent look, der aldrig går af mode. Samtidig finder du også sporty ure til mænd og herreure, der rammer ind i tidens største tendenser. Du kan således altid finde herrearmbåndsure for enhver smag her hos os.

Nogle af vores fede ure til mænd byder på masser af spidsfindige detaljer, der gør urene til noget helt unikt. Andre modeller er mere afdæmpede og simple i deres design. Om du søger et hverdagsur, du for eksempel kan benytte på arbejde, eller du leder efter et ekstraordinært mandeur til en særlig lejlighed, kan du finde en god løsning i vores udvalg af billige herreure.

Vi har prisgaranti på alle vores ure

Hos Urentusiasten sørger vi for, at vi altid er de billigste på markedet. Det gør vi ved at prismatche alle vores ure to gange dagligt. Skulle du alligevel finde et af vores gode herreurstilbud til en endnu bedre pris hos en anden dansk forhandler, matcher vi naturligvis denne pris.

Idéen bag Urentusiasten er at sælge mange eksklusive ure til en god pris frem for at sælge få dyre ure. Vi handler med andre ord stort ind for at sikre, at vi kan sælge vores fede herreure videre til dig til en skarp pris. Det giver god mening for os, da vi gerne vil gøre det muligt for så mange som muligt at få fat i et smukt herrearmbåndsur. Samtidig tænker vi også, at det giver rigtig god mening for dig, da du på denne måde slipper for at skulle holde øje med, om der kommer herreure på udsalg rundtomkring. Du kan ganske enkelt være sikker på altid at kunne finde dit nye ur til den bedste pris her hos os.

Vi har 100 dages returret på alle herreure

Vi ønsker naturligvis ikke blot at hjælpe dig med at få fat i et flot armbåndsur til mænd til en god pris. Vi ønsker, at du kommer til at elske dit nye ur, og derfor har vi også 100 dages returret på alle både sølv- og guldure til mænd i vores udvalg.

Modtager du et ur til herrer, som ikke lever op til dine forventninger, eller som ikke passer dig helt perfekt alligevel, skal du naturligvis ikke tvinges til at gå med det. Send i stedet uret retur til os, så refunderer vi pengene for det. Herefter har du mulighed for igen at gå på jagt i vores sortiment af armbåndsure til herrer, så du kan finde det helt perfekte match.

Vi elsker hvert eneste af vores flotte herreure, og vi tror på, at der er et herreur for enhver i vores sortiment. Om du søger klassiske ure til mænd, eller du er på udkig efter noget mere specielt, bør du kunne finde herre- eller drengeure i vores udvalg, som falder i din smag.

Er du i tvivl om, hvilket ur du skal vælge? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi guider dig hellere end gerne godt på vej i jagten på det perfekte ur.

Scroll til toppen

Bliv opdateret på vores nyeste brands og få -5% rabat på din næste ordre.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.