< Flotte Dameure ure hos Urentusiasten - Fri fragt på alle ure
Envato Elements: elements-PPBPSRK.jpg

Dameure

Smukke dameure fra Urentusiasten

Her hos Urentusiasten finder du et bredt udvalg af kvindeure i høj kvalitet og til gode priser. Vi mener, at alle skal have mulighed for at få fingrene i et smukt dameur til en skarp pris, og vi er derfor også altid de billigste på markedet.

Du finder her på siden ure til kvinder fra en række populære brands, som har styr på både det design- og det kvalitetsmæssige. Vores udvalg af dameure favner bredt, og du kan derfor helt sikkert også finde et ur, der falder i netop din smag her hos os.

Tag et kig på de mange flotte armbåndsure til damer her nedenfor, eller læs mere om vores billige dameure nederst på siden.

Sådan vælger du det perfekte dameur

Du kan i udvalget her hos Urentusiasten finde dameure for enhver smag. Om du foretrækker praktiske, klassiske dameure uden for meget pynt, eller du er interesseret i deciderede smykkeure, kan du finde ure til kvinder her på siden, som lever op til netop dine forventninger.

Når du skal vælge det helt perfekte damearmbåndsur, er der en række forskellige ting, du skal være opmærksom på. Her nedenfor gennemgår vi nogle af de ting, du bør have for øje, når du skal finde det perfekte match i vores udvalg af ure til kvinder.

Guld- eller sølvure til kvinder?

Når du skal finde det perfekte armbåndsur, kan du med fordel starte med at afgøre, om det skal være i guld eller sølv. Du kan naturligvis finde både dameure i guld og fine sølvure til kvinder i vores sortiment, så uanset hvad du er mest til, er du landet det rette sted.

Mange kvinder har en personlig præference, når det kommer til valget mellem sølv og guld. Har du det også sådan, og går du med smykker, er disse sandsynligvis også fremstillet i dit foretrukne materiale. Går du primært med sølvsmykker, kan det give god mening også at vælge et dameur i sølv. Foretrækker du omvendt guldsmykker, er det oplagt at vælge et dameguldur.

Har du en klar præference, når det kommer til sølv eller guld, er det naturligvis en smal sag at beslutte, om dit nye armbåndsur skal være fremstillet i det ene eller det andet materiale. Har du ingen præferencer, er der frit valg på alle hylder, og du kan i stedet kigge mere på de andre aspekter af designet.

Hvor stor skal urskiven være?

Der er relativt stor forskel på, hvor stor urskiven er på forskellige ure. Størrelsen på urskiven er – naturligt nok – af afgørende betydning for, hvordan uret tager sig ud. Du finder i vores sortiment damearmbåndsure med urskiver, der måler alt lige fra 2,5 centimeter i diameter til over fire centimeter i diameter.

Er du primært på udkig efter et kvindeur af praktiske årsager, men ønsker ikke som sådan, at uret skal tiltrække sig en masse opmærksomhed? Så kan det give god mening at overveje et dameur med en mindre urskive. Søger du omvendt et ekstravagant smykkeur, der bliver en væsentlig del af dit outfit, kan det være relevant at kigge på nogle af de kvindeure, der har større urskiver.

Har du et meget spinkelt håndled, eller er du mere på udkig efter et pigeur end et dameur, er det en fordel at gå efter et ur med en lidt mindre urskive.

Hvilke ønsker har du til urremmen?

I vores brede udvalg af ure til damer finder du naturligvis ure med mange forskellige typer urremme. Om du søger et dameur med læderrem, eller du for eksempel gerne vil have et ur med lænke eller meshlænke, kan du finde et godt match her på siden. Ligeledes er det muligt at finde modeure med stofremme, hvis det er et sådant, du er på udkig efter.

Remmen er en central del af et urs design, og hvilken type rem du vælger, er derfor også med til at definere dameurets overordnede udtryk. Samtidig spiller remmen en rolle i forhold til, hvor meget det kræver at holde dit ur smukt og rent.

Vælger du et dameur med læderrem, skal du være opmærksom på, at en sådan rem kræver en smule mere vedligeholdelse, end andre urremme gør. En læderrem kan nemlig risikere at tørre ud, hvis ikke du behandler den godt, hvilket naturligvis ikke er en risiko med en lænkerem. Søger du et ur, der er nemt at holde smukt og rent, er stofremmen – eller NATO-remmen, som den også kaldes – det absolut bedste valg.

Find dit nye armbåndsur til damer her på siden

Du finder her hos Urentusiasten mange forskellige ure til damer, og uanset hvilke ønsker du har til rem, materialer og størrelse på uret, kan du således finde en god løsning her på siden.

Der er stor forskel på det designmæssige ved vores armbåndsure til kvinder, og om du søger et smykkeur med for eksempel masser af fine dekorationssten, eller du er på udkig efter et helt enkelt armbåndsur til damer, er du landet det rette sted.

På mange moderne ure til kvinder er urskiven sort eller hvid, men du kan også snildt finde et ur til damer med en urskive i en anden farve. Vælger du et kvindeur med en farvet urskive, får du et armbåndsur, der skiller sig ud fra mængden. Vælger du derimod et klassisk, sort dameur med for eksempel en sort læderrem eller en klassisk lænkerem, får du et ur, der kan bruges igen og igen, og som passer til ethvert outfit.

Vi har altid 100 dages returret

Hos Urentusiasten er vi svært begejstrede for ure til kvinder. Vi elsker hvert eneste armbåndsur til kvinder i vores sortiment, da hver model er nøje udvalgt med henblik på at leve op til både dine og vores egne høje forventninger til design såvel som kvalitet.

Når du køber dit armbåndsur til damer her hos os, ønsker vi naturligvis, at du skal blive lige så begejstret for det, som vi selv er. Derfor tilbyder vi altid 100 dages returret.

Modtager du et ur til kvinder fra os, som ikke lever fuldt ud op til dine forventninger, eller som måske ganske enkelt ikke passer dig, sender du det altså blot tilbage. Elsker du ikke dit nye armbåndsur til kvinder, skal du naturligvis ikke hænge på det. Send det i stedet retur, og få dine penge tilbage – så kan du på ny gå på opdagelse i vores udvalg af billige dameure og finde en anden model, der er lige i øjet.

Find et billigt dameur her hos os – vi har prisgaranti

Som nævnt tidligere er missionen for os hos Urentusiasten at gøre det muligt for så mange som muligt at få fat i et flot designerur. Derfor vil vi naturligvis også være de absolut billigste på markedet.

Vi sørger for at prismatche to gange dagligt for at sikre, at du altid får de bedste dameurstilbud her hos os. Finder du et af vores mange billige ure til kvinder til en endnu bedre pris hos en anden dansk forhandler, matcher vi selvfølgelig denne pris. Der skal ganske enkelt ikke herske nogen tvivl om, at du altid kan finde dameure i sølv såvel som guld til den allerbedste pris her hos Urentusiasten.

Vil du læse mere om os og vores mission, kan du gøre det her. Vores handelsbetingelser finder du her.

Scroll til toppen

Bliv opdateret på vores nyeste brands og få -5% rabat på din næste ordre.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.