Om urentusiasten.dk

Hos Urentusiasten har vi en brændende passion for ure. Vi mener, at alle fortjener at have et smukt ur i høj kvalitet, som kan pifte ethvert outfit op samtidig med, at det tjener et praktisk formål. Derfor startede vi i 2019 urentusiasten.dk, hvor du finder masser af lækre ure til gode priser.

Vi prismatcher alle vores ure to gange dagligt for at sikre, at vi altid er de billigste på markedet. Skulle du alligevel, imod forventningen, finde et af urene her på siden billigere hos en anden forhandler i Danmark, matcher vi naturligvis denne pris. Du skal ganske enkelt kunne vide dig sikker på, at du altid finder dit nye ur til den absolut bedste pris her hos os.

Grunden til, at vi kan sælge ure billigt, er, at vi køber stort ind. Fremfor at sælge få ure til en høj pris, sælger vi mange ure til billige penge. Det giver mening for os, og det giver forhåbentlig også mening for dig. Der er altså ingen hokuspokus ved vores billige priser – blot godt købmandskab, og du kan således ganske roligt forelske dig i et af vores smukke designerure.

Vi vil gøre alt for vores kunder

Vi ønsker ikke bare at kunne tilbyde dig smukke ure til skarpe priser, men også at kunne give dig en god handelsoplevelse. Vi går derfor meget op i den personlige betjening. Har du spørgsmål til nogle af vores ure, eller er du i tvivl om, hvilket ur du skal vælge, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Vi vil kort sagt kunne tilbyde den bedste kundeservice nogensinde og går hellere end gerne den ekstra mil for at sikre, at alle vores kunder er glade og tilfredse.

Urentusiasten har åbent mandag – fredag i tidsrummet 10:00-16.00. Vi er imidlertid også ofte ved telefonen eller computeren uden for disse åbningstider, så tøv ikke med at give os et kald eller sende en mail, hvis du har brug for vores ekspertise. Vi vil gøre alt for vores kunder og for at sikre, at du får en god og personlig shoppingoplevelse, så hold dig endelig ikke tilbage.

Du skal elske dit ur – derfor har vi 100 dages returret

Vi elsker hvert eneste ur i vores sortiment, og vi tror på, at du også nok skal kunne finde det perfekte ur for netop dig her på siden. Modtager du alligevel et ur, der ikke passer som ønsket, eller som på anden vis viser sig ikke at være lige i øjet, har vi 100 dages returret. Dit nye ur skal gerne blive din elskede, trofaste følgesvend, og derfor skal det selvfølgelig også være lige akkurat, som du gerne vil have det.

Om du er på udkig efter et smukt dameur eller et lækkert herreur, er du landet det rigtige sted. Her hos urentusiasten.dk finder du altid et solidt udvalg af designerure til gode priser, og du får altid kundeservice i verdensklasse.

Du kan kontakte os på kontakt@urentusiasten.dk.

Hvad siger vores kunder om os?

Scroll til toppen

Bliv opdateret på vores nyeste brands og få -5% rabat på din næste ordre.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.